Träning i din vardag

Styrketräning finns i massor av olika former. Det gäller bara att vara lite fantasifull för att få fram ett nytt sätt som passar just dig. Är du trött på att gå till gymmet? Vill du inte ens gå dit över huvud taget? Kanske styrketränar du hela tiden utan att veta om det? För ett litet tag sedan hjälpte jag en vän att bygga ihop en helt enorm byrå. Delarna var många och ganska tunga, och beskrivningen var helt värdelös. Men vi gav inte upp och till slut fick vi ihop den ändå. Glada, nöjda och helt slut var vi efter åt. Precis som efter ett träningspass.

Du kan göra ett träningspass med dina matkassar efter storhandlingen, eller är du sugen på att möblera om? Har du kanske två katter som du kan lyfta som hantlar? Böcker är även det ett utmärkt exempel på enkla saker att använda som träningsredskap. Klättra i träd kan också vara riktigt styrkekrävande. You name it.

Att inte ge upp är någonting som återkommer inom flera olika träningsformer och det gäller specifikt om du har ett stort mål i sikte med din träning. Det kan till exempel handla om att bli allra bäst inom en viss sport eller liknande.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *