Söderlings största motgång är Irene

I år finns det inom tenniseliten en hel del skador vilket gör det lättare för andra spelare att klättra i karriären. En av de som har stor chans till just detta är svensken Robin Söderling. I dagarna är det dags för US Open där han faktiskt har en stor chans att ta hem hela turneringen då stjärnor som Djokovic och Nadal sitter skadade.

Söderling, som är rankad världssexa, tros enligt Sportbladets skribent Stefan Holm kunna leka sig fram till slutet av turneringen då motståndet inte är det bästa. Det som skulle kunna förstöra för honom är inte någon av de övriga spelarna, det faktum att han inte spelat en tävlingsmatch sedan i juni eller hans nyligen läkta handled. I år är det vädret som kan stå i vägen för Söderling.

Då orkanen Irene just nu härjar i USA kommer detta att orsaka en hel del vindar i New York där tävlingen hålls. Med tidigare turneringar som facit brukar Söderling ha det svårt när det blåser mycket under spelet. Dock ser det ut som att det inte blir så allvarligt väder inne i The Big Apple osm förväntat och allt vi kan göra nu är att hålla tummarna för svensken.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *