Partners på plan och i verkliga livet

Tennis är en sport som man kan spela både som singel eller som dubbel. Om man spelar som dubbel gäller det att man som partners är sammansvetsade och kan läsa av varandra på planen. Vardera part kan bidra med sina starka sidor och tillsammans kan man få till ett spel som inget annat par kan slå. Lite likadant gäller det i ett vanligt förhållande. Tillsammans kan man komplettera varandra och på så sätt lyfta upp och stärka varandra.

En del människor anser att det idag är svårare att träffa någon, men sanningen är att det finns hjälpmedel som inte alls fanns tillgängliga för bara ett par år sedan. Dejtingsajter är ett exempel på detta och ett utmärkt sätt att träffa nya människor på, oavsett om de bor i din närhet eller ej. Dessutom har dessa vidareutvecklats till appar i telefonen där du på olika sätt snabbt kan visa intresse för någon som du tycker om.

Att träffas över nätet var tidigare någonting lite smått tabubelagt, men idag är det helt normalt. Var och vartannat par har träffats på det här viset och det är ett tydligt bevis på att det verkligen fungerar.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *