High fashion tennis

När man utför en sport så behöver man ofta köpa rätt redskap för att man ska kunna spela korrekt. När det kommer till tennis så är ett racket det absolut viktigaste, men man måste även ha bollar. Ett fodral till ditt racket kan även det vara en bra investering för att öka livslängden på ditt racket och minska slitaget. Om man är nybörjare kanske man inte vill lägga ut allt för mycket pengar på dessa saker, men som rutinerad spelare kan det vara kul att köpa saker med riktigt hög kvalitet.

När man tänker på märken inom sportens värld så är nog Adidas, Nike och Puma några av de första som dyker upp i huvudet. Men sanningen är att även många high fashion-märken har tagit steget och utvecklat sportrelaterade produkter. Till exempel har märkeshuset Chanel ett tennisracket som du kan köpa. Nätet pryds av deras klassiska logga och med i köpet får du två vita tennisbollar med märket samt ett quiltat fodral i samma stil som deras tidlösa väskor.

elite-daily-chanel-tennis-racket

Vad är då prislappen för detta racket? 1500 dollar (ca 10 000 kronor) är summan man får betala för att vara riktigt trendig på tennisbanan.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *