Betta på tennis

Tennis är kanske inte den första sporten som man kommer att tänka på när man pratar om odds och betting. Men sanningen är att man faktiskt kan spela på odds även på olika tennismatcher. De spel som finns då är oftast under större mästerskap och turneringar med välkända profiler.

Utöver tennis så finns det en mängd andra mindre kända sporter som man kan spela på. Andra exempel på just detta är pingis och schack. Vanligast är dock att man spelar på sporter som fotboll och ishockey och troligen har detta att göra med att man lätt kan hitta mycket information om dessa sporter. De flesta tidningar och nyhetssajter skriver en hel del om till exempel de fotbollslag där Zlatan och andra svenska fotbollsprofiler spelar och man kan då ganska lätt få grepp kring lagen och deras chanser i olika matcher. Med hjälp av denna information, samt de odds som gäller för matcherna så burkar inte valet vara så svårt att göra när det kommer till vilket lag man vill spela på.

Betting på nätet och även i mobilen är någonting som blir allt populärare, just för att du här kan lägga dina spel med bara några knapptryck. Sitter du och kollar på en match så kan du snabbt vara med i spelet genom att satsa några tior och hoppas på det bästa. Detta gäller då även för matcher i tennis.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *