Att spela tennis

På tennisplanen tror jag att alla spelare anser att målet med matchen är att slå ut sin motståndare. Det är ju liksom detta moment som gör att man själv till slut står som en vinnare. Inom tennis finns det en mängd stora priser man kan ta hem. Vad sägs om att göra en äkta grand slam och ta hem samtliga stora turneringar som spelar världen runt varje år. Vare sig man själv spelar tennis eller ej så tror jag det skulle vara otroligt häftigt att vara på plats på en sådan turnering.

Turneringarna spelas i Australien, Frankrike, England och USA. Vilken av dessa turneringar man väljer att besöka så tror jag att man kommer få sig en riktig uppleves. Tänk att få se stjärnor som Serena Williams och Roger Federer på plan.

Att spela tennis är egentligen inte så svårt. Lär du dig grundreglerna så är du egentligen redo att spela. Visserligen måste man för att bli riktigt bra även träna på sina slag för att kunna få till riktiga fullträffar, men det är en annan femma. Tennis är skoj och all borde få njuta av sporten. Precis som att spela på craps så är det enkelt och fungerar i alla tillfällen!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *